40 ROKOV GS

Štyri desaťročia dobrodružstva GS

40 rokov dobrodružstva

Pripravení na každú výzvu: Od roku 1980 stelesňuje GS nespútané dobrodružstvo a zvedavosť v teréne a aj na cestách. Pred 40 rokmi sme prvýkrát predstavili R 80 G/S ako koncepčného priekopníka cestovných motocyklov enduro, a tým sme položili základ pre desaťročia trvajúci úspešný príbeh. Toto jubileum oslavujeme mimoriadnymi edíciami našich rozmanitých modelov GS. Modely „Editions 40 Years GS“ sú každý sám osebe poctou #SpiritofGS. Presvedčia najmodernejšou technikou, ich dizajn je však inšpirovaný legendárnou R 100 GS a pripomína korene GS.

Prišla, išla a zvíťazila

Keď v roku 1978 motorka GS 80 vyhrala dve zlaté medaily na majstrovstvách sveta Six Days, ešte nikto netušil, že tento rad modelov bude o dva roky neskôr vo víťazstvách pokračovať aj na trhu. Motocykel R 80 G/S založil segment veľkoobjemových cestovných motocyklov enduro, ktorý doteraz ovláda. GS sa považuje za najúspešnejší nemecký motocykel – a my vieme prečo. Kto raz jazdil na GS, hneď to zistí: jazdiť na GS je životný pocit.

Technika jazdy, ktorá kladie míľniky

Dynamika jazdy, spôsobilosť na offroad, pohodlie a robustnosť sú štyri vynikajúce danosti, o ktoré sa staráme už 40 rokov a ktoré stále zdokonaľujeme. Model GS je tak hybnou silou inovácií: bol zostrojený na prekonávanie hraníc a dobývanie nových terénov. Poháňa ho motorová technika budúcnosti, počnúc jednovalcom až po dnešný boxer motor.

BMW G 310 GS

V čierno-žltom vzhľade legendárneho modelu R 100 GS ožíva história GS: spontánny, bezstarostný a s typickou líniou GS. Vďaka Ride by Wire ťa suverénne prevedie mestom a aj za jeho hranice. S ním pôjdeš hravo stále ďalej, zažiješ čistý pôžitok z jazdy už od prvého otočenia plynovej rukoväti.

BMW F 750 GS

F 750 GS v podobe „Edition 40 Years GS“: Je poctou dejinám GS a je odetá do výraznej čierno-žltej farby legendárnej R 100 GS. Dnes, ako aj predtým, sa dá rozpoznať vďaka dynamickej hornej línii GS. Technické vychytávky F 750 GS, ako napr. jazdné režimy Pro a DTC sa postarajú o radosť z jazdy pod kontrolou.

BMW F 850 GS

BMW GS je ikonou, ozajstným priekopníkom. Pred 40 rokmi v sebe spojila všestrannosť s jedinečným pocitom z jazdy. Výrazná Flyline ukazuje GS gény. A vďaka technickým funkciám - ako vylepšené jazdné Pro režimy - zvláda každú trasu precízne a dynamicky.

BMW F 850 GS Adventure

Zvonku „Edition 40 Years GS“, zvnútra celá F 850 GS Adventure: jej moderné technické vychytávky a premyslená ergonómia z nej robia ideálneho sprievodcu na tvojich dobrodružstvách. Sériová výbava, ako ABS pro a DTC alebo voliteľné jazdné režimy Pro sa postarajú o neustály pôžitok z jazdy v každej situácii.

BMW R 1250 GS

Jedinečný dizajn sa pri R 1250 GS spája s modernými prvkami. Jej voliteľné jazdné režimy Pro s novou reguláciou brzdného účinku motora (MSR) sa postarajú o dokonalý pôžitok z jazdy v každej situácii, zatiaľ čo moderná svetelná technológia garantuje optimálne osvietenie cesty a optimálnu viditeľnosť.

BMW R 1250 GS Adventure

Typická ergonómia GS a moderné technické prvky. Vďaka jej vyváženej ergonómii sedíš stále pohodlne – bez ohľadu na to, akú ďalekú cestu máš pred sebou. Moderná svetelná LED technológia s výkyvnými svetlometmi sa postará o suverénne vysvietenie. S ňou sa môžeš smelo postaviť prachu a bahnu či horúčave alebo dažďu.

NÁŠ PREDAJNÝ TÍM

Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať.


Miroslav Babčan
Predajca
mobil: 0945 456 332
babcan.motorrad@md-bavaria.sk

Peter Sadecký
Predajca
mobil: 0945 457 332
sadecky.motorrad@md-bavaria.sk

Miroslava Lajčiaková
Asistentka
mobil: 0945 454 332
recepcia.motorrad@md-bavaria.sk

Tomáš Koňušík
Príjem na servis a garancie
mobil: 0945 450 332
servis.motorrad@md-bavaria.sk