BLACK COLLECTION

Rovnako všestranné ako ty

 

Praktické, flexibilné, moderné: viac ako kedykoľvek predtým ide u tašiek z našej Black Collection o tvoje potreby - na motorke aj mimo nej. Prvýkrát je tak možné upevniť tašky pomocou špeciálnych držiakov na rôznych modeloch. To znamená, že rovnakú tašku skvele využiješ u mnohých modelov motocyklov BMW. Praktické to je najmä v prípade, že cestuješ na rôznych motorkách BMW alebo samozrejme pri prechode na iný model. Nový motocykel - osvedčená taška. V budúcnosti neexistuje nič jednoduchšie.

Vojde sa do nich skoro všetko

Desať atraktívnych modelov Black Collection ti ponúka univerzálne riešenie pre nespočetné množstvo oblastí použitia. Vak na nádrž alebo bočné a zadné tašky najrôznejších veľkostí tí poskytnú úložný priestor od 5 do 60 litrov, čo je dostačujúce pre krátke výlety po meste aj na dlhšie cesty. Pri svojom budúcom jednodňovom výlete sa už nebudeš chcieť zaobísť bez ľadvinky alebo batohu v štýlovom dizajne.

Sú spoľahlivé

Tieto kúsky sa vyrábajú v osvedčenej kvalite BMW Motorrad. Sú prispôsobené nielen sebe navzájom, ale materiálom a praktickosťou najmä tvojim potrebám. Tvoje cennosti chráni čierna tkanina Diamond Ripstop s povrchovou vrstvou TPU, vodovzdorné zipsy a vodotesné vnútorné vrecká. Pri každej manipulácii je veľa vonkajších vreciek dôkazom toho, ako je táto kolekcia premyslená. Navrhnuté motorkármi pre motorkárov.

NÁŠ PREDAJNÝ TÍM

Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať.


Miroslav Babčan
Predajca
mobil: 0945 456 332
babcan.motorrad@md-bavaria.sk

Peter Sadecký
Predajca
mobil: 0945 457 332
sadecky.motorrad@md-bavaria.sk

Miroslava Lajčiaková
Asistentka
mobil: 0945 454 332
recepcia.motorrad@md-bavaria.sk

Tomáš Koňušík
Príjem na servis a garancie
mobil: 0945 450 332
servis.motorrad@md-bavaria.sk