Kombinéza Xride a bunda XRide Pro.

Atraktívny výkon stavaný na dlhé cesty.

Radosť z jazdy, zvedavosť na ďalšiu zákrutu, radostné očakávanie každého ďalšieho kilometra. Ak považuješ #neverstopchallenging za svoje krédo, potom je nová XRide kombinéza práve pre teba: Ponúka vždy komplexnú ochranu a najvyšší komfort pre športový pocit z jazdy. Priliehavý strih a výrazný dizajn ťa isto urobia neprehliadnuteľným.

Mimoriadny lapač pohľadov je bunda XRide Pro pre pánov v limitovanom počte 1 500 kusov. Postarajú sa o to biela hovädzia koža na ramenách a slidery na ramenách z plastu a ocele.

Oba kusy oblečenia majú niečo spoločné: Tak XRide, ako aj bunda XRide Pro garantujú vďaka veľkému podielu strečového materiálu maximálnu voľnosť pohybu, premyslene koncipované detaily ponúkajú funkcionalitu, ktorú hľadáš – je jedno, či si zvolíš krátke, alebo dlhé dobrodružstvo. Tak teda vyjdi z tieňa a všetkým ukáž, kto si.

XRide ťa rozhýbe.

Či sa preháňaš zákrutami, alebo máš pred sebou dobrodružstvo na dlhých cestách – s XRide si pripravený na všetko. Na tvoju ochranu je zhotovená z kože odolnej proti pádom. Ergonomic Concept kombinézy XRide ti pritom umožní takú voľnosť pohybu, akú potrebuješ, aby si si to užil v každej zákrute a nechával za sebou jeden kilometer za druhým. XRide má priliehavý strih, vysoký podiel strečového materiálu ti však aj tak ponúka najvyšší komfort. Príjemný pocit z jazdy podporuje elastický textil na pleciach a ramenách a špeciálne umiestnené odľahčenie v podobe ergonomických záhybov.

Najlepšia odpoveď na každé počasie.

Systém AirVent vpredu na bunde XRide a 3D dištančná tkanina v chrbtovej časti sa ti postarajú o najlepšiu klímu.

Vyzerajú dobre a sú poruke len vtedy, keď ich potrebuješ: ochranná bunda a nohavice proti zlému počasiu pre XRide. Zoberieš si ich zrolované v malom formáte v zadnom vrecku kombinézy XRide na každú jazdu. Pri zlom počasí si ich oblečieš za pár sekúnd. Vodotesný návlek ukrytý v golieri bundy ťa ochráni pred vlhkosťou, ale aj pred vetrom.

Všetko potrebné. No ani gram navyše.

Premyslený dizajn, 100 % radosť z jazdy. XRide vyrábajú jazdci ako ty: XRide nemá nič, čo nepotrebuješ, no všetko, čo si želáš.

Vkĺzni do kombinézy a potom von na cesty: Prednastavené elastické pruhy ti ušetria čas a postarajú sa o to, aby horná časť ramena a pás kombinézy dobre priliehali. Inovatívny systém AirVent navyše umožňuje dokonalú cirkuláciu vzduchu. Či ideš len niekde na skok, alebo sa chystáš na dlhú jazdu: skryté predné vrecká ponúkajú miesto na to, čo potrebuješ mať v dosahu.

BUNDA XRIDE PRO.

Pro pre každé dobrodružstvo.

Berieš zákrutu po zákrute, stále hľadáš ideálny prejazd. Pulz sa ti zrýchlil – a nielen tvoj. Pánska bunda XRide Pro vyrobená v limitovanom počte 1 500 kusov všade vyvoláva rozruch. Biela hovädzia koža na ramenách podčiarkuje tvoj výrazný športový vzhľad, nápadné slidery na ramenách z plastu a ocele so symbolmi BMW Motorrad to ešte zdôrazňujú. Si pripravený na bundu XRide Pro?

HISTÓRIA VZNIKU XRIDE.

Ako sa nápad dostane na cestu.

Na začiatku mali naši produktoví vývojári a dizajnéri nápad použiť v oblastiach pohybu, ako ramená, plecia a kolená, článkové integrované alebo nasadené moduly. Cieľom bolo vytvoriť ochranu s nízkou hmotnosťou, aby boli možné športové pohyby. Ale ako? Riešenie: Podobne ako pri obväzovej technike sme obmotali kombinézu na miestach, kde bola potrebná ochrana – v našom prípade však kožou – a vynechali sme niektoré miesta, aby sa zabezpečila optimálna voľnosť pohybu. Takto vznikol „Ergonomic Concept“ a tým pádom konečný dizajn kombinézy.

Vývoj vstupuje do záverečnej fázy.

Cieľovú čiaru sme už mali na dohľad, ale čakalo nás ešte dosť práce. V prvom rade bolo pre nás dôležité vyvinúť vhodný inovatívny dizajn kombinézy. Vyskúšali sme pritom rozličné štruktúry a možnosti spracovania. Nakoniec sme sa rozhodli pre kožu s technickou štruktúrou. Teraz sme museli XRide podrobiť náročným testom. Pracie skúšky, zachovanie vlastností a farby pri rôznom počasí a vplyve svetla, jazdné skúšky a finalizácia posledných grafických a technických detailov. A výsledok možno naozaj len obdivovať – aj na tebe.

NÁŠ PREDAJNÝ TÍM

Ponuka platí do vypredania skladových zásob 2019. Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať.


Miroslav Babčan
Predajca
mobil: 0945 456 332
babcan.motorrad@md-bavaria.sk

Miroslava Lajčiaková
Asistentka
mobil: 0945 454 332
recepcia.motorrad@md-bavaria.sk

Tomáš Bielik
Manažér oddelenia
mobil: 0945 455 332
bielik.motorrad@md-bavaria.sk