Sme tu pre Vás aj v ťažkých časoch

Súhrn našich služieb v obmedzenom režime prevádzky

Vážení zákazníci,

našim každodenným cieľom a zároveň poslaním je prinášať radosť nie len prostredníctvom našich motocyklov, ale aj kultúrou našej spoločnosti postavenej na pilieroch dôvery a priazne našich klientov. O to väčšiu zodpovednosť prijímame v týchto dňoch, kedy šírenie nákazy COVID-19 rezonuje v každom z nás.

Zdravie našich zamestnancov a zákazníkov je našou najvyššou prioritou. V záujme ochrany Vás a takisto aj našich pracovníkov poskytujeme naše služby dočasne v obmedzenom režime s dôrazom na bezpečnosť, mimoriadne hygienické opatrenia a realizáciu procesov bezkontaktne v najvyššej možnej miere.

Sme plne pripravení sa postarať o Váš motocykel. Odteraz ešte komfortnejšie s bezplatným zvozom motocykla na území celého Slovenska.

Vzhľadom na aktuálnu situáciu obmedzujeme osobný kontakt na predajni avšak o to viac rozširujeme naše online služby pre sprostredkovanie maximálneho zážitku aj na diaľku. Už teraz sme pripravení Vám predstaviť naše motocykle online a zároveň na diaľku nakonfigurovať ten správny stroj pre Vás.

Mimoriadne opatrenia sú spojené určitými časovými obmedzeniami. Chceme Vás preto aj touto cestou poprosiť o zvýšenú mieru trpezlivosti. Sme pripravení Vám poskytnúť maximálny servis a podporu pri riešení Vašich požiadaviek za dodržania prísnych bezpečnostných opatrení, rovnako Vás prosíme tiež o ich dodržiavanie.

V súvislosti s aktuálnou situáciou si ešte o to viac vážime Vašu dôveru a priazeň. Veríme, že sa nám podarí splniť Vaše očakávania.

Váš BMW Motorrad Tím

Čo sme si pre Vás pripravili?

Zvoz motocykla na servis v rámci celého Slovenska úplne zdarma

O Váš motocykel sa radi postaráme. Kontaktujte prosím nášho prijímacieho technika. Náš servis funguje na základe výnimky pre servisné strediská, avšak iba po predchádzajúcej individuálnej dohode výhradne bezkontaktnou formou, tiež nie je možná platba hotovosťou.


Doručenie Vašich objednávok zdarma priamo k Vám domov

Ak potrebujete originálne náhradné diely, príslušenstvo alebo doplnky k Vašim motocyklom neváhajte nás kontaktovať alebo sa inšpirujte ponukou v našom eshope

Náš Eshop teraz s bezplatným doručením objednávky nad 50 €

Príslušenstvo pre jazdca
Príslušenstvo pre motocykle

Vaše objednávky Vám následne odošleme kuriérom priamo k Vám domov, avšak platba dobierky je možná iba kartou, nie hotovosťou!


Tomáš Koňušík
Servis a náhradné diely
mobil: 0945 450 332
servis.motorrad@md-bavaria.sk

Miroslava Lajčiaková
Motooblečenie a doplnky
mobil: 0945 454 332
recepcia.motorrad@md-bavaria.sk

BEZPLATNÝ DOVOZ ZAKÚPENÉHO MOTOCYKLA U NÁS.

Váš zakúpený motocykel Vám vieme priviesť priamo domov, samozrejme za dodržania prísnych bezpečnostných opatrení. V prípade otázok ohľadom tejto služby kontaktujte prosím náš predajný tím.


Ranné vtáča! Teraz alarm s gps a aplikáciou k motocyklu BMW

Od 1.3.2020 do 31.5.2020 máte možnosť získať MD-Bavaria Alarm v hodnote €848 s DPH úplne zadarmo pri kúpe vybraného modelu motocykla.

JEDINEČNÝ SYSTÉM VYVINUTÝ PRE MOTOCYKLE BMW

MD-Bavaria Alarm je aplikácia na príjem upozornení na rôzne udalosti spojené s motocyklom. Aplikácia napríklad poskytuje prehľad o všetkých jazdách vrátane vzdialenosti, maximálnej rýchlosti a vykreslenia trasy na mape. K dispozícii je aj súhrn za daný deň s rovnakými informáciami a história dát z predošlých jázd.


Skladom viac ako 70 kusov motoriek ihneď k odobratiu s možnosťou testovacej jazdy

Pre uspokojenie Vašich potrieb sme zabezpečili široký výber motocyklov z ponuky BMW a veríme, že si každý príde na svoje. Pre objednanie testovacej jazdy alebo individuálnej obhliadky motocykla nás neváhajte osloviť. Radi Vám ich predstavíme spolu s aktuálnymi výhodami.

Radi Vám pomôžeme s výberom a konfiguráciou Vášho nového stroja:


Miroslav Babčan
Predajca
mobil: 0945 456 332
babcan.motorrad@md-bavaria.sk

Peter Sadecký
Predajca
mobil: 0945 457 332
sadecky.motorrad@md-bavaria.sk

Kontaktný formulár