Úplne nová BMW M 1000 RR

 

BMW M 1000 RR

Vysoký výkon, hi-tech materiály, najvyššia výrobná kvalita a exkluzívnosť v každom detaile: M RR je prvý model M vyrobený BMW Motorrad.
Jeho gény pochádzajú priamo z profesionálneho pretekárskeho športu. Ako M RR a M RR s balíkom M Competition ponúka čistokrvnú pretekársku techniku určenú pre najvyššie nároky na výkon v motošporte a pre perfekcionistov, ktorých na ceste poháňa adrenalín.

 

Zrýchlenie bez kompromisov – ibaže inak

Vyvinuli sme z nášho pohľadu najlepší brzdový strmeň na trhu. Výsledok v troch slovách: Best in Class. Pre väčšiu stabilitu tlakového pôsobenia sme optimalizovali prácu s tekutinou. Okrem štandardného brzdového obloženia máš k dispozícii voliteľne ešte jedno. Toto pochádza z vytrvalostných majstrovstiev sveta a je určené výlučne pre okruhy. Spolu s vyladenou kombináciou armatúra/strmeň takto vzniká maximálna brzdná stabilita a feedback, ako aj optimálne zosúladenie s RACE ABS. Brzda M má preto naše absolútne odporúčanie.

Zo skutočnej vôle víťaziť

Agregát M RR bol vyvinutý pre pretekársky šport a zdokonalený pre jazdy po cestách. K tomu sme zvýšili výkon štvorvalcového radového motora z RR: Kvôli vyššiemu krútiacemu momentu v strednej oblasti otáčok. A zvýšili sme maximálne otáčky o 500 ot./min. na 15 100 ot./min. Titánové ojnice sú ľahšie, ťahové páky sú o 1,5 mm užšie, nasávací lievik vzduchového filtra bol kvôli lepšej výmene pracovného média skrátený: Práca na každom milimetri kvôli zisku milisekúnd. K tomu pribudli 2-krúžkové kované piesty s priečnym rebrovaním a hlavy valcov s novou kanálovou geometriou a zosilnenými ložiskovými štítmi. Celkový výsledok: Väčšia dynamika a znížená hmotnostná zotrvačnosť.

Pretekárske okruhy nemajú koniec – rovnako ako dokonalosť

Dá sa dokonalosť zdokonaliť? Rozhodnutie je na tebe: M RR existuje ako základná verzia, ale voliteľne aj ako M RR s balíkom Competition. Okrem toho ti ponúkame množstvo dielov M Performance na individuálne doplnenie tvojej M RR. Mnohé diely sa dajú namontovať rýchlo, takže sa z tvojej cestnej RR M za pár minút stane pretekársky stroj na okruh. Ale aj toto sa dá ešte zdokonaliť: M RR s dielmi M Performance Race – tu už ide iba o pretekársky okruh.

NÁŠ PREDAJNÝ TÍM

Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať.


Miroslav Babčan
Predajca
mobil: 0945 456 332
babcan.motorrad@md-bavaria.sk

Peter Sadecký
Predajca
mobil: 0945 457 332
sadecky.motorrad@md-bavaria.sk

Miroslava Lajčiaková
Asistentka
mobil: 0945 454 332
recepcia.motorrad@md-bavaria.sk

Tomáš Koňušík
Príjem na servis a garancie
mobil: 0945 450 332
servis.motorrad@md-bavaria.sk