Video: Náš výlet do Mongolska po trati GS Trophy.

Vyhrali sme prvé miesto medzinárodnej výzvy BMW Motorrad Sales Challenge.

Edit: 4.10.2018

 

Osemdňový výlet do Mongolska - Follow the trail na pôvodných tratiach International GS Trophy 2018 je za nami. Ťažko slovami popísať zážitky a situácie, ktoré na Tomáša čakali. Aj preto pre Vás pripravil videozostrih, ktorý najlepšie popisuje náročnosť a atmosféru podujatia. 

 


Pôvodný článok: 7.8.2018

LETÍME DO MONGOLSKA NA GS TROPHY 2018

S radosťou a vďačnosťou sa s vami delíme o senzáciu.  

Získali sme prvé miesto výzvy BMW Motorrad Sales Challenge 2018 spomedzi všetkých predajcov zo strednej a východnej EU.

Pre našu spoločnosť MD-Bavaria Žilina ide o ďalší skvelý výsledok po nedávnom ocenení za najlepšieho slovenského predajcu vozidiel BMW v rámci cien “Excellence in Sales” od BMW Group. Vďaka patrí hlavne vám, našim klientom. Ďakujeme za vašu priazeň a prejavenú dôveru a našim kolegom za ich neprestajne šírenie radosti.  

BMW Motorrad Sales Challenge 2018.

odmenou pre nás, ako predajcu s najvyšším pomerom zozbieraných bodov (na základe predajnosti modelov), je osemdňový výlet do Mongolska Follow the trail, exkluzívna možnosť opätovnej jazdy na pôvodných tratiach International GS Trophy 2018.  


Follow The Trail 2018.

Naprieč Mongolskom sa vydá náš manažér BMW Motorrad Žilina, Tomáš Bielik. Výlet sa začne 10.8 v hlavnom meste Ulaanbataar-y a bude pokračovať pozdĺž niekoľkých významných historických pamiatok, cez pohorie Altai, púšť Gobi a pozdĺž Transsibírskej magistrály. Noc bude tráviť v kempoch GS Trophy v tradičných mongolských jurtoch. Tomáša čaká 2 200 km a denne prejde 250 - 400 km.   Tomášovi praje celý kolektív nezabudnuteľný výlet plný zážitkov.   Ak vás zaujíma, čo Tomáša čaká, pozrite si priložené video.